Elmondom

SZerinTEd? – Németh Norbert válaszol

SZerinTEd? –  Németh Norbert válaszol

2014. január 14., kedd
SZerinTEd? –  Németh Norbert válaszol
SZS20140113_joarcok_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed a valóságshowkról és a többszöri halálából újraélesztett VV hatodik szériájáról?

Mai bemutatkozónk a 21 éves Németh Norbert, aki a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán tanul, mérnökinformatika szakon. A hódmezővásárhelyi srác férfiasan bevallotta, végigkövette a VV6 első, beköltözős epizódját, de utólag úgy értékelte, órákat fecsérelt el az életéből. Szerinte az ilyen showműsorok károsak a tinikre, hiszen a társadalom legdeviánsabb rétegeit gyűjtik össze, s őket, mint követendő példát mutatják alapos forgatókönyv utasításai mentén.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Az RTL Klub idén nem készült beszavazó produkcióval, vasárnap ők döntötték el kiket akar nézni az átlag magyar. Norbert úgy gondolja, önámítás azt feltételezni, hogy a korábbi években az egyszeri nézőnek bármi beleszólása lett volna a lakóközösség kiválasztásába.

Zenelista:

- Avicii - Flo Rida - Hien - Eminem & Rihanna - Varga Viktor

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.