Közélet

Szegedi szalagavatók: bemutatkozik a Ságvári + FOTÓK

Szegedi szalagavatók: bemutatkozik a Ságvári + FOTÓK

2014. január 14., kedd
Szegedi szalagavatók: bemutatkozik a Ságvári + FOTÓK
sagvarisza-99

Január 11-én, szombaton megtartotta szalagavatóját, valamint szalagtűző ünnepségét a szegedi Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium az újszegedi Városi Sportcsarnokban. Tekintse meg galériánkat!

18 órától vette kezdetét a rendezvény keringőkkel. Kettő angol és kettő bécsi keringőt táncoltak a végzősök, valamint egy formabontó tangó évfolyamtáncot is láthattunk. Ezt követték a humoros, változatos osztálytáncok, amelyben minden osztály és osztályfőnökük kiválóan szerepelt. A táncokat számos elismert koreográfusnak köszönhettük, többek között

Lázár Györgynek, Réz Adriennnek

és a Szegedi Nemzeti Színház táncművészének,

Nemes Rolandnak

. Ezt követően, miközben a végzősök átöltöztek a szalagtűző ceremóniára egy standard tánc mixet láthattunk filmzenékre

Varga László

és

Benkő Zsuzsanna

előadásában. Őket követte

Kaszab Tamás

és

Váczi Tamás

egy Hungária és egy Hooligans dallal. A műsor utolsó számaként a szalagtűzés következett.

Dobi János

, az iskolai igazgatója pár szóval köszöntötte a jelenlévőket majd minden osztályfőnök és végzős diák megkapta szalagját. A rendezvényt vacsora, majd éjszakába nyúló tánc zárta a Zsomboys zenekar kíséretével. A rendezvényen jelen volt fotósunk, az alábbi albumban tekinthetőek meg a bálról készült pillanatok!

Molnár Máté Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.