Sport

Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra tarolt Ventspilsben

Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra tarolt Ventspilsben

2014. január 7., kedd
Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra tarolt Ventspilsben
jaszapatipetra

Javában zajlik a jeges szezon a gyorskorcsolyázóknál, január első hétvégéje sem telt szegedi siker nélkül.

A Danubia Series 3. fordulójában a lettországi Ventspils városában 2 szegedi sportoló versenyzett a hétvégén (2014. január 3-5.). A rangos versenyen

Jászapáti Petra

a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzője remek teljesítménnyel rukkolt elő: mindhárom távot megnyerte, összetettben is első lett és a magyar utánpótlás-válogatott tagjaként váltóban is aranyérmet szerzett. A jég nem volt túl gyors, így időeredményeik elmaradtak a várthoz képest. Petra a Danubia Series összetett eredményében is első lett, így magabiztosan jutott ki a junior versenyzők számára kiírt Európa-kupára, amelyet 2014. márciusában rendeznek majd Szófiában.

Kmetykó Péter

(Tuti KKSE) a Novice korcsoportban küzdött az Európa-kupára való kijutásért, azonban a legjobb 8 közé hajszál híján nem tudott bekerülni, összesítésben pedig a 10. helyen zárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.