Közélet

Rossz kedve lett a zenétől, ezért gyújtotta fel a Retek utcai lakást

Rossz kedve lett a zenétől, ezért gyújtotta fel a Retek utcai lakást

2014. január 23., csütörtök
Rossz kedve lett a zenétől, ezért gyújtotta fel a Retek utcai lakást

Rendőrök őrzik a kórházban K. Tamást, aki a gyanú szerint öngyújtójával okozta a Retek utcai lakástüzet - írja a police.hu.

A 32 éves férfi a megalapozott gyanú szerint 2014. január 22-én édesanyja szegedi Retek utcai tízemeletes társasházi lakásában egy öngyújtóval felgyújtotta az egyik szoba függönyeit. A lángokat a helyszínre érkező tűzoltók fékezték meg. A mentők két embert a helyszínen láttak el, a gyanúsítottat és még egy lakót kórházba vittek. A helyszíni szemle adatai alapján a Szegedi Rendőrkapitányság közveszély okozása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

K. Tamást

orvosi ellátását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök a kórházban, majd őrizetbe vették. Vallomása szerint azért okozott tüzet, mert egy rádióban hallott zene miatt rossz kedve lett. A rendőrség kezdeményezi az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a férfi előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.