Közélet

Nyomdaipari üzem létrehozása a Pontos Idő 2000 Kft.-nél

Nyomdaipari üzem létrehozása a Pontos Idő 2000 Kft.-nél

2014. január 17., péntek
Nyomdaipari üzem létrehozása a Pontos Idő 2000 Kft.-nél
uszt-logo01

A Pontos Idő 2000 Kft. 72,4 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az „Dél-Alföldi Operatív Program Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 144,8 millió forint összköltségvetésű beruházásból üzemcsarnok építés valósult meg, valamint egy Xpro UV10-NOVA digitális nyomtató került beszerzésre Szegeden.

A Pontos Idő 2000 Kft. 1999-ben alakult, elsősorban digitális nyomtatással és mobil kiállítási rendszerek forgalmazásával foglalkozik. Megalakulásunk óta a cég gyors fejlődésen ment keresztül mára már a dekorációs reklámanyagok teljes választékának gyártásával, szállításával várjuk ügyfeleinket. A budapesti cégünk a tizenöt éves szakmai tapasztalatának és folyamatos fejlődésének köszönhetően a reklámpiacon jól használható szakmai tanácsokat, egyedi ötleteket, korszerű megoldásokat kínál. Fejlődésük jövőbeni bázisa az egyedi vevői igények kiszolgálása, az e területen megvalósuló kapacitásbővítő fejlesztés és termelékenység növekedés. A társaság alapvető célja, hogy mindig újszerű és magas színvonalú szolgáltatásokkal járuljon hozzá a meglévő és jövőbeni partnerek eredményes működéséhez. A projekt keretében beszerzésre került egy Xpro UV10-NOVA digitális nyomtató, melynek különlegessége, hogy bármilyen rideg és vastag anyagra, mint például fém, fa, márvány, üveg, csempe anyagra képes nyomtatni. Ilyen nyomtató Szeged és környékén nem található. A projekt keretében egy 423 négyzetméteres raktárral egybekötött nyomda üzem felépítése valósult meg, mellyel célunk Szeged és környékének legnagyobb és legsokszínűbb szolgáltatásokat nyújtó nyomdaüzemének létrehozása volt.

pontosido2000

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.