Bulvár

Megmentették egy férfi életét a kisteleki rendőrök

Megmentették egy férfi életét a kisteleki rendőrök

2014. január 17., péntek
Megmentették egy férfi életét a kisteleki rendőrök

Magatehetetlen állapotban találtak rá a kisteleki rendőrök az öngyilkossággal fenyegetőző fiúra, majd kórházba szállították - adta hírül a police.hu.

Január 16-án délután hívta a rendőrség segélyhívószámát egy baksi nő és bejelentette, hogy volt élettársa átadott neki egy levelet, amelyben leírta, hogy szakításuk miatt öngyilkos lesz. A jelzést követően a Kisteleki Rendőrkapitányság azonnal keresni kezdte a 21 éves fiatalembert, akiről akkor még csak annyit tudtak, hogy autóval indult útnak. A rendőrök megyeszerte ellenőrizték azokat a helyeket, ahová a férfi mehetett. A kisteleki rendőrök kézi hőkamera segítségével kutatták át az úgynevezett Süli erdőt, melynek baksi oldalán kora este megtalálták a férfi autóját, majd magát a keresett személyt is. A 21 éves fiatalember ekkor már eszméletlen állapotban volt. A helyszínen talált nyomok alapján valószínűleg fagyállót ivott. A rendőrök terepjáró segítségével vitték ki a sáros erdőből a férfit. A helyszínre érkező mentők kórházba vitték a fiatalembert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.