Közélet

Last minute színház Szegeden

Last minute színház Szegeden

2014. január 30., csütörtök
Last minute színház Szegeden
matyas_mesei03_gs

"Last minute" félárú jegyeket árusít a Szegedi Nemzeti Színház, hogy azok is eljuthassanak egy-egy előadásra, akik nem engedhetik meg maguknak! A Ma este Színház nevű csoport ezzel az akcióval népszerűsíti a kulturális programokat.

A Ma este Színház 2011-ben egy kultúrmisszióként indult azzal a céllal, hogy bátorítsa a színházba járást, és megtöltse a sokszor félig üres nézőtereket. A kezdeményezés lényege, hogy az utolsó nap megmaradt színházjegyeket féláron teszik elérhetővé, így olyan közönség is eljuthat a színházakba, akinek amúgy nem lenne lehetősége erre - és a helyek sem maradnak üresen. A szervezők nagy örömére már több vidéki színház - köztük a Szegedi Nemzeti Színház - is csatlakozott a kezdeményezéshez. Aki még időben kattint, a ma délutáni Mátyás mesékre szerezhet féláron jegyet. További részletekért tekintse meg a

Ma este Színház honlapját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.