Sport

Labdarúgás: távoztak Makóról a Guberinic testvérek

Labdarúgás: távoztak Makóról a Guberinic testvérek

2014. január 31., péntek
Labdarúgás: távoztak Makóról a Guberinic testvérek
guberinic_tape_mako_mj-421

Veselin Guberinic tanulmányi okokból távozik, testvére foglalkoztatásától költségkímélési okokból tekint el a Maros-menti klub vezetősége.

A Makó FC kerete január 6-án kezdte meg a felkészülést a szezonra. A keretben történnek változások, hiszen a Guberinic testvéreket tavasszal már nem látjuk a Makó szerelésében -

adja hírül a hagymavárosi klub honlapja

. Mint írják

Veselin Guberinic

tanulmányai miatt nem tudta vállalni az edzésre járást, Miodrag megtartása pedig önmagában már költségesebb lenne az egyesület számára, így a vezetőség "eltekint további foglalkoztatásától". Régi-új arcként visszatér a csapatba

Tóth Attila

, akit

Bódi Attila

edző a Nagykátai futsal csapatba is magával visz, valamint igazoltak egy újabb szerb játékost, akiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy hátravont ékként illetve középpályásként vethető be. A makói klub weboldala hozzáteszi, várható további szerb játékosok próbázása is, hiszen légiósaink jó hírét vitték a klubnak és sorra jelentkeznek be a szomszédos országból labdarúgók. Hétvégén az Erdei Ferenc téri Sporttelep műfüves pályáján kerül sor a szövetség által szervezett téli bajnokság sorozat fordulójára,ahol a Tiszasziget és az Apátfalva ellenében lép pályára a Makó FC, a forduló győztese jut a középdöntőbe. A mérkőzéssorozat 10 órától kezdődik és normál, 2x45 perces félidőkből álló találkozókkal zajlik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.