Sport

Labdarúgás: Orosházi 27-30 pontra számít tavasszal Tápén

Labdarúgás: Orosházi 27-30 pontra számít tavasszal Tápén

2014. január 17., péntek
Labdarúgás: Orosházi 27-30 pontra számít tavasszal Tápén

Az egykori NB I-es játékos nyártól új csapatot szeretne építeni Tápén, most heti három edzést vezényel, Algyőn a műfüvön, a Tisza-parton és teremben.

"A Tápé ESK ügyeit intéző Kozma Zoltán megkeresésére vállaltam el a feladatot, jövő héten, január 21-én kedden kezdem a munkát a fiúkkal. Heti három alkalommal találkozunk, nagypályás tréningeink az algyői műfüvön lesznek, futóedzéseink a Tisza-parton, termi edzéseket pedig a rókusi iskolában tartjuk, hétvégenként természetesen edzőmérkőzéseket fogunk játszani. A sorsolást áttekintve úgy számolom, hogy 27-30 pontot gyűjthetünk be tavasszal, ezzel a szerepléssel elégedett lennék. Ehhez persze rendesen meg kell kergetnem a csapatot a felkészülés időszakában" - mondta el érdeklődésünkre az új tréner, aki örül e felkérésnek, hiányzott már neki az edzősködés. Legutóbb 2010 tavaszáig a Mórahalom edzője volt Orosházi László a Szeol AK korábbi NB I-es játékosa. A megállapodás egyelőre a bajnokság végéig szól az új edzővel. "Most a fiatalokat szeretnénk beépíteni a meglévő keretbe, nyártól pedig egy új csapat építését tervezzük, akkor ismét asztalhoz ülünk a klubbal, hogy a hosszú távú munkáról is beszéljünk, az előzetesen a tervekben továbbra is a fiatalítás szerepel" - tette hozzá a tréner. A keretben egyelőre annyi mozgás történt, hogy Pöszmet Tamás pécsi, Fröhlich Tamás angliai munkavállalás miatt távozott, Márki Kornél magasabb osztályban kívánja folytatni pályafutását, s legutóbb az Orosházával kezdett tárgyalásokba. Érkezhet Szabó Gergely kapus a SZVSE-től, Molnár Dániel a középpályára Sándorfalváról, valamint ugyancsak a középpályára és védőnek Bacsa András Gyálarétről. Megtudtuk, hogy angliai munkavállalásából visszatér Tápéra Hegyesi Ádám, valamint az ificsapatból két tehetséges labdarúgó, Kakuszi Dániel és Dávid Róbert is a felnőtteknél kezdi a munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.