Sport

Labdarúgás: Kellernek hiányzik a meccsdrukk

Labdarúgás: Kellernek hiányzik a meccsdrukk

2014. január 21., kedd
Labdarúgás: Kellernek hiányzik a meccsdrukk
algyo_csongrad05_gs

A csongrádi csapat Keller Mihály vezetésével bajnokságot is nyert, majd jött a visszaesés. A sorozatos balsikerek után tavaly távozott a felnőttek padjáról a tréner, most újra dolgozna.

Keller Mihálynak

2013. október elején kellett távoznia a Csongrád kispadjáról a megye I-es csapat sorozatos gyenge szereplése miatt. A szakembert az addigi ifiedző,

Dósa Rácz Pál

váltotta, Keller pedig az ifjak trénere lett. "Az ifiket már a felnőttcsapat egyik játékosa edzi, én most az U11-es alakulatnál tartok edzéseket, és egy leánycsapat is alakult, ott is segédkezem. A Csongrád TSE egyesülettel szemben egy szemernyi rossz érzésem sincs, mindenkivel jó a kapcsolatom, csak a szokásos év eleji izgalmak hiányoznak, a felkészülés kezdete, az új igazolások, a szezon tervezgetése, majd a meccsdrukk, az első megmérettetés. Az edzőcserére így visszatekintve is azt kell mondanom, hogy szükség volt öt és fél év után, nem tudtam a fiúknak azt a kis pluszt megadni, amivel a sok egygólos kudarcot elkerülhettük volna, mindig csak egy hajszál hiányzott. Szerencsére a srácok az őszi szezon végére ki is tudtak egyenesedni. Azt tapasztaltam, hogy miután a 2010-es bajnoki aranyunk mellé nem vállaltuk el a feljutást, egyfajta fásultság jött az együttesre, nem éreztem már azt a vehemenciát, mint előtte, és nem találtam az ellenszerét sem" - nyilatkozta portálunknak Keller Mihály.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.