Sport

Labdarúgás: igazolások nélkül is erősödött már az Algyő

Labdarúgás: igazolások nélkül is erősödött már az Algyő

2014. január 21., kedd
Labdarúgás: igazolások nélkül is erősödött már az Algyő
algyo_tiszavolan_mj-00

Felemás őszt zárt a tavalyi ezüstérmes Algyő SK a Csongrád megyei I. osztályban, Takács Zoltán tanítványai a tabella 10. helyéről vághatnak neki a pontvadászat második etapjának. A trénert csapata felkészüléséről és tavaszi céljairól kérdezte a SZEGEDma.hu.

„Január 21-én tartjuk az első foglalkozást, az első két hétben heti három, majd februártól heti két edzéssel készülünk, illetve ekkor már heti két felkészülési találkozót is vívunk a bajnokság márciusi kezdetéig” – árulta el portálunknak az algyői mester, hozzátéve, együttesére február elsején vár az első megmérettetés, amikor a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség téli bajnokságára lesznek hivatalosak. Ezt követően további hat edzőmeccset játszanak Laczkó Jánosék, március elsején pedig a Csongrád otthonában lépnek pályára a megyeegy első tavaszi fordulójában.

algyo_asotthalom_mj-028

Takács Zoltán

az átigazolásokról szólva kitért rá, igazán komoly jövés-menés nem lesz az Algyő háza táján, egy-két változás azonban mindenképpen várható. Akadnak játékosok, akikkel már meg is egyeztek az átigazolásról, ám a vezetőedző konkrét neveket egyelőre nem kívánt mondani, ahogyan a távozók kapcsán sem. Az egyetlen publikus hír ez ügyben, hogy

Orosházi Dániel

az FK 1899 Szegednél szerepel a jövőben. Persze, erősítés nem csak más csapatoktól jöhet. Fontos változás az őszi kerethez képest, hogy hosszú sérülése után visszatérhet a támadósorba

Bogdán Péter

, aki november 17-én már harminc percet vállalni tudott az Algyő megyei III. osztályban szereplő fakójában, sőt, a Zsombó II. elleni találkozón gólt is szerzett. Sérülés miatt ugyancsak kihagyta az őszt, de tavasszal már bevethető lesz a nyáron Mórahalomról igazolt

Podonyi Norbert

. A 29 éves játékos jelentős másodosztályú tapasztalattal is bír, a Makó és a Szeged 2011 színeiben összesen 129 meccsen lépett pályára a honi második vonalban. Rutinja mindenképpen komoly lökést adhat az algyői együttesnek céljai elérésében.

algyo_tiszavolan_mj-42

"A tizedik helyünkre nyugodtan mondhatjuk, hogy rossz őszi szereplésnek számít. Ennél lényegesen többet tudunk és jobbra is képesek vagyunk. Tavasszal első sorban az a cél, hogy felzárkózzunk a 6-8. hely környékére. Azt gondolom, mindenképpen ott van a helyünk. Reálisan kell néznünk a dolgot, azok a csapatok, amelyek a harmadosztályból jöttek, előttünk járnak minden szempontból, de közvetlenül mögéjük felzárkózhatunk" – fogalmazott a célkitűzéseket illetően Takács Zoltán.

Az Algyő SK felkészülési mérkőzéseinek menetrendje:

Február 1.:

Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség Téli Bajnoksága (Algyő)

Február 5., 18 óra:

Algyő SK – Móravárosi Kinizsi

Február 8., 10 óra:

Mórahalom VSE – Algyő SK

Február 12., 18 óra:

Algyő SK – Tótkomlós

Február 15., 10 óra:

Algyő SK – Tápé ESK

Február 19., 18 óra:

Algyő SK – Mórahalom VSE

Február 22., 10 óra:

Algyő SK – ???

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.