Sport

Labdarúgás: elmaradnak a Vásárhelyre és Orosházára tervezett edzőmeccsek

Labdarúgás: elmaradnak a Vásárhelyre és Orosházára tervezett edzőmeccsek

2014. január 29., szerda
Labdarúgás: elmaradnak a Vásárhelyre és Orosházára tervezett edzőmeccsek

A kiírás szerint alig egy hónap múlva elkezdődnek a küzdelmek a megyei labdarúgó bajnokságban, de az elmúlt hétvégén leesett hó és a hét elején folytatódó - igaz kisméretű - havazás alaposan keresztbe tett a csapatok felkészülési terveinek.

A mai napra két felkészülési találkozó keretében három megyei csapatunknak lett volna fellépése, de ezekre az erőpróbákra egyelőre várni kell. Az Orosháza FC hivatalos oldalán közölte, hogy a közelmúltban átadott műfüves pálya (mellékelt képen) a havazás miatt alkalmatlan a játékra, így elmarad a ma 18 órára tervezett Orosháza FC - Csanádpalota FC összecsapás. Hasonló a helyzet Vásárhelyen is, ahol szintén nem sikerült letakarítani a városi stadion műfüves nagypályáját, így nem tudják lejátszani a 18 órás kezdésre tervezett Hódmezővásárhelyi FC - Szentesi Kinizsi TE találkozót. A hétvégén elkezdődne az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatósága által szervezett Téli Bajnokság. Kérdés, hogy az öt műfüves nagypályával rendelkező helyszínre (Szegedre, Sándorfalvára, Algyőre, Hódmezővásárhelyre és Makóra) tervezett csoportmérkőzések közül hol tudják majd biztosítani a pályára lépés feltételeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.