Közélet

Kósa: Mesterházy feliratkozott az őszödi listára

Kósa: Mesterházy feliratkozott az őszödi listára

2014. január 25., szombat
Kósa: Mesterházy feliratkozott az őszödi listára

A Fidesz alelnöke szerint a szocialisták három és fél éven át becsapták az országot, mert azt állították, hogy megújulnak, maguk mögött hagyják a Gyurcsány-korszakot, ehhez képest szombati kongresszusukon megszavazták a "Gyurcsány-koalíció" választási listáját.

Ezzel az MSZP elnöke,

Mesterházy Attila

"feliratkozott az őszödi listára",

Gyurcsány Ferenc

balatonőszödi "önbevallása" arról, hogy hazudtak reggel, éjjel meg este, továbbra is érvényes - mondta

Kósa Lajos

budapesti sajtótájékoztatóján, reagálva az MSZP rendkívüli kongresszusára, ahol az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjévé választották Mesterházy Attilát, és jóváhagyták az összefogásról szóló szövetségkötést. A Fidesz alelnöke szerint a "Gyurcsány-koalíció" választási listájának kongresszusi jóváhagyásával a szocialisták "szembeköpték" az elmúlt három és fél évben hirdetett politikájukat. Az MSZP megújulásának nyoma sincs - mondta. Hozzátette, valójában a Demokratikus Koalíció elnökének, Gyurcsány Ferencnek a forgatókönyve jött be, aki biztosan be akar kerülni a parlamentbe, és talán a Magyar Liberális Pártot vezető

Fodor Gáboré

, akinek az volt az elképzelése, hogy bejusson "egyszemélyes show-ként" az Országgyűlésbe. A "Gyurcsány-koalíció" 2002 és 2010 között 15-ször emelte a rezsiárakat, elvett egyhavi nyugdíjat, eltörölte a családi adókedvezményt, megduplázta a munkanélküliséget, vizitdíjat vezetett be, és eladósította az országot - sorolta Kósa Lajos, aki szerint "innentől kezdve semmi jót nem várhatunk a baloldaltól", amely bizonyította alkalmatlanságát. A kormánypárti politikus úgy fogalmazott, a baloldali összefogás résztvevői "bohócszerepben tértek vissza", programjaiknak ugyanis egyetlen közös pontja van: "hatalomba kerülni mindenáron". "Isten óvja az országot attól, hogy ez a formáció, a Gyurcsány-koalíció elkezdjen kormányozni, mert a benne szereplők tételesen semmiben sem értenek egyet" - mondta Kósa Lajos. Véleménye szerint a "Gyurcsány-koalíciótól" csak a Fidesz tudja megvédeni az országot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.