Közélet

Kilenc mozdonyra írt ki közbeszerzést a GYSEV

Kilenc mozdonyra írt ki közbeszerzést a GYSEV

2014. január 2., csütörtök
Kilenc mozdonyra írt ki közbeszerzést a GYSEV

Kilenc mozdonyra írt ki tárgyalásos közbeszerzést a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV), az ajánlatokat február 5-ig várják - írta az Iho.hu közlekedési szakportál csütörtökön.

A vasúttársaság négy két- és öt háromáramnemű mozdonyt vásárolna, előbbieknek a magyar, a német, az osztrák és a román, utóbbiaknak ezeken felül a cseh, a szlovén, a szlovák és a lengyel hálózatra is érvényes engedéllyel kell rendelkezniük. A nyertes pályázóval húsz évre szóló karbantartási szerződést is kötnek, a cégnek biztosítania kell különböző alkatrészeket és a szoftverfrissítést is. A kiírás szerint legnagyobb súllyal az ár számít a tárgyalásos eljárás során, de figyelembe veszik a karbantartási költségeket és az első jármű szállításának időpontját is. Az Iho szerint az esélyes pályázók között van a német Siemens, a cseh Skoda és a kanadai Bombardier.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.