Sport

Labdarúgás: kedden kezdenek a Retek-legények Bordányban

Labdarúgás: kedden kezdenek a Retek-legények Bordányban

2014. január 19., vasárnap
Labdarúgás: kedden kezdenek a Retek-legények Bordányban
bordany

A megyei II. osztályú együttesek között elsőként, január 21-én, kedden 18 órától megkezdi a felkészülést a Bordány SK csapata is a tavaszi szezonra. A Retek Flórián játékos-edző irányítása mellett készülő gárda heti két edzéssel, valamint hétvégenként edzőmérkőzésekkel készül majd a március 9-ei bajnoki rajtra. A csapat tagjai részt vesznek a helyi teremfoc- bajnokság küzdelmeiben is, így ez is pluszban segíti a felkészülést.

A csapat jelenleg a harmadik helyen áll a másodosztályban, ami a jó őszi szereplésnek köszönhető. A célkitűzés továbbra is a 4-8. hely megszerzése, de természetesen minden játékos szeretne minél több mérkőzést megnyerni, így akár előrébb is végezhetnek Nógrádiék a bajnokság befejeztével. A csapat háza táján nagyobb változás nem várható, maximum egy-két játékos érkezhet vagy távozhat, de továbbra is a tavaly kialakult magra, jó közösségre kíván építeni a sportkör - olvasható a csapat

Facebook-oldalán

. A keddi napon a megyei III. osztályú együttes (Bordány II.) is elkezdi a felkészülést – az őszhöz hasonlóan együtt készül a csapat a megye kettes kerettel –, továbbá az ificsapat tagjai is találkoznak, ők 17 órától edzenek az Arany János utcai focipályán. A felkészülésről, edzőmérkőzésekről, esetlegesen várható igazolásokról folyamatosan beszámolnak Facebook-oldalukon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.