Közélet

Helikopterrel fogtak szíriai határsértőket

Helikopterrel fogtak szíriai határsértőket

2014. január 14., kedd
Helikopterrel fogtak szíriai határsértőket
img_20140114_082526_0

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Parancsnokságának munkatársai a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőreivel együttműködve teljesítettek szolgálati feladatokat Csongrád megye déli határszakaszának légterében 2013. január 14-én a reggeli órákban.

Az egyenruhások nem sokkal hét óra után nyolc felnőttből és egy gyerekből álló csoportra figyeltek fel Röszke külterületén. Igazoltatásuk során a szíriai állampolgárok sem személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért előállították őket a Szegedi Határrendészeti Kirendeltségre. Egy órával később három szíriai férfi és egy nő került rendőrkézre, akik a Röszke melletti erdőben próbáltak elbújni a magasból figyelő szemek elől. Valamennyi határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.