Közélet

Egészségmegőrzési fórum + FOTÓK

Egészségmegőrzési fórum + FOTÓK

2014. január 22., szerda
Egészségmegőrzési fórum + FOTÓK
vedohalo_egyesulet

A Védőháló Közhasznú Egyesület január 22-ei egészségmegőrzési és egészségvédelmi fórumára az UTC sporttelep klubhelyiségében került sor.

A fórum előadói

Dr. Horváth Katalin

jogász, védőnő, valamint

Gidai Sándor

az Újszegedi Torna Club elnöke voltak. A főként középiskolás korú közönségnek az előadók elsősorban a fiatalok egészségét és biztonságát leginkább veszélyeztető káros szokásokról, szenvedélyekről (energiaital, drog, alkohol, dohányzás) beszéltek. Szó esett az interneten terjedő veszélyes, akár életet veszélyeztető játékokról is. A felnőttkor küszöbén álló fiatalok hallhattak a saját tetteik következményeiért való felelősségvállalás fontosságáról. Ezután a közönség kérdéseket intézhetett az előadókhoz, akik igyekeztek megfelelő megoldási javaslattal élni a felmerült problémákra. A végig oldott légkörben zajló beszélgetés jó hangulatban zárult.

vedohalo_mm

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.