Közélet

Édesanyja élettársát gyilkolta meg a vásárhelyi férfi

Édesanyja élettársát gyilkolta meg a vásárhelyi férfi

2014. január 9., csütörtök
Édesanyja élettársát gyilkolta meg a vásárhelyi férfi

Bosszúból, álmában, tizenhét késszúrással meggyilkolta édesanyja élettársát egy hódmezővásárhelyi férfi, akinek a pere csütörtökön kezdődött meg a Szegedi Törvényszéken.

A 32 éves férfit előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés és súlyos testi sértés bűntettével, valamint más bűncselekményekkel vádolja az ügyészség. A vádlott együtt élt édesanyjával és az ő élettársával egy hódmezővásárhelyi tanyán. A vádlott és a sértettek között rendszeresek voltak a veszekedések a férfi italozó életmódja miatt és azért, mert nem volt állandó munkahelye. A vita többször is tettlegességig fajult. 2012 novemberében a vádlott úgy megverte anyját és az élettársát is, hogy mindketten súlyos sérülésekkel kerültek kórházba. A vádlott tavaly júliusban kapta meg a vádiratot, amelyben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozták ellene. Ekkor elhatározta, hogy bosszút áll anyja élettársán. Kora délután ittasan tért haza, a konyhában magához vett egy kést, és bement abba a szobába, amelyben édesanyja és élettársa aludt, majd 17 alkalommal a fején és a mellkasán megszúrta a 67 esztendős férfit. A vádlott anyja kimenekült a házból. A rendőrséget és a mentőket a vádlott értesítette, de mire megérkeztek, a sértett már meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.