Telin

Békebeli időutazás a Telinen: Cserebere

Békebeli időutazás a Telinen: Cserebere

2014. január 10., péntek
Békebeli időutazás a Telinen: Cserebere
telin-retro

A Telin TV bájos, békebeli hangulattal ajándékozza meg nézőit december végén. Igazi aranykort idéző fekete-fehér gyöngyszemekkel kíván a televíziócsatorna kedveskedni közönségének vasárnaponként.

Január közepén az 1940-es Cserebere című, helyzetkomikumokon alapuló klasszikus vígjátékot tekinthetik meg a nézők a Telin Televízión

Latabár Kálmán

és

Kiss Manyi

főszereplésével. Zsolnay Vera az uszodában figyel föl a jóképű Kerekes Istvánra. Nem tudja a nevét, s azt is csak később fedezi fel, hogy kenyérgondjai vannak. Ellopatja a fiú ruháját, s új öltönyt küldet neki. Ám egy félreértés folytán a ruhadarab a léha hivatalnok, Tatár István címére érkezik. Közben Vera állást szerez Kerekesnek barátnője, Panni édesapjának cégénél. Csakhogy ez a jótétemény is Tatárt éri utol, s Panni szülei azt hiszik, Tatár István leányuk választottja. Kerekes eközben Cicvarek segítségével Zsolnayék vállalatához kerül. Végül tisztázódik a helyzet, Kerekes párja Vera, Tatáré pedig Panni lesz. A Békebeli időutazás sorozat január 12. 16 órás előadását január 18-án ismétli a Telin TV.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.