Közélet

A szegedi csodaszarvas pihenni vonul, de év végén visszatér + FOTÓK

A szegedi csodaszarvas pihenni vonul, de év végén visszatér + FOTÓK

2014. január 16., csütörtök
A szegedi csodaszarvas pihenni vonul, de év végén visszatér + FOTÓK
szarvas_gs

A város utcáiról a karácsonyi díszkivilágítás utolsó égő is lekerültek, a csodaszarvas ezen túl állandó szereplője lesz az ünnepeknek.

November huszonkilencedikén kapcsolták fel a karácsonyi ünnepi fényeket Szegeden, és most szerdán kezdték bontani a díszkivilágítást. Csütörtökön már az idei év újdonsága, a város népszerű dísze, a világító csodaszarvas is „visszavonult”. A Szegedi Környezetgazdálkodási Kft. több

újdonsággal is készült a 2013-as karácsonyra

, egyrészt a Klauzál téri 10 méteres fenyőt egy burkolat alatti lábazatba helyezték, másrészt a cég Facebook-oldalán szavaztatták meg a szegediekkel, hogy három látványelem közül melyik díszítse a várost; a világító csodaszarvas nyert, amit a Dugonics téri szökőkútban állítottak fel.

Makrai Lászlótól

, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a csodaszarvast annyira megkedvelték a szegediek, hogy ezentúl állandó szereplője lesz a karácsonyi díszkivilágításnak, és ha lesz rá forrása a cégnek, akkor 2014-ben is készülni fognak egy újabb meglepetéssel, látványelemmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.