Bulvár

Wasabi Kht. lemezbemutató koncert Szegeden + VIDEÓ

Wasabi Kht. lemezbemutató koncert Szegeden + VIDEÓ

2013. december 10., kedd
Wasabi Kht. lemezbemutató koncert Szegeden + VIDEÓ
wasabi_kht

A jazz-punk-rock hármas bűvöletében élő, idén három éves formáció, a Wasabi Kht. december 13-án lép fel a szegedi Cooltour Caféban, ahol az első lemezét mutatja be. A lendületes koncerten kiváló gitárszólókat hallhatunk, dögös lányokat láthatunk, és megtapasztalhatjuk rock’roll életérzést!

A zenekar háta mögött négy klip, több rádiós játszás, tévés szereplés, és számos koncert áll. Felléptek már megannyi fesztiválon, (Sziget, Fezen, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene) de a most megjelenő lemezük az igazán komoly mérföldkő. Az „Aranyat ér” névre keresztelt, 13 dalt tartalmazó korong, és a „Hangulat Bisztró” klip november 18-án látott napvilágot. Az országos lemezbemutató turné ötödik állomása Szeged, ahol már több nagysikerű koncerten van túl a Wasabi Kht., szóval tényleg érdemes lesz megnézni őket élőben. Az est más fellépője a saját bevallása szerint lógótökű rockandroll-t játszó maj’beszélünk zenekar lesz, akinek szintén nem rég jelent meg a lemeze. http://www.youtube.com/watch?v=SGqkDnPiU7o December 13-án, péntek este 21 órától a Cooltour Café színpadán lép fel a zenekar. Részleteket a zenekar

holnapján

és

Facebook-oldalán

érdemes keresni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.