Sport

Vízilabda: az A-Híd Szeged lett az Év Csapata

Vízilabda: az A-Híd Szeged lett az Év Csapata

2013. december 18., szerda
Vízilabda: az A-Híd Szeged lett az Év Csapata

A Délmagyarország napilap immár 44. alkalommal rendezte meg az Év sportolója díjátadó gáláját, amelynek idén az Art Hotel Szeged volt a házi gazdája. 2013-ban az Év Csapata az A-Híd Szeged VE lett. A díszes üvegplasztikát Molnár Tamás, Decker Ádám, Nagy Viktor, Kiss Csaba és Molnár Dávid vette át - adta hírül Süli Róbert sajtófőnök.

Szintén a klubhoz kötődő hír, hogy hétfőn este Budapesten, a Marriot Hotelben rendezték meg

Szivós Márton

fővédnöksége mellett azt a jótékonysági estet és árverést, amelynek bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika alapítványa kapott meg. Számos ereklye került kalapács alá, a férfi vízilabda-válogatott által felajánlott tárgyak például 930 ezer forintért keltek el. A csomagot, amelyben dedikált kép, mez és labda szerepelt,

Cserhalmi Julianna

, az A-Híd Szeged VE elnöke "vitte el" egy lélekemelő licitálás végén. "Nagyon kellemes érzésekkel jöttem el a jótékonysági estről. Két dolog miatt is fontosnak gondoltam, hogy nagyobb támogatással járuljak hozzá ehhez a nemes célhoz. Az egyik ok, hogy az A Híd-Szeged vízilabdacsapatából három játékos,

Nagy Viktor

,

Decker Ádám

és Szivós Marci is tagja volt a barcelonai világbajnok csapatnak. A másik, hogy igen nagyra becsülöm Szivós Marcit a társadalmi felelősség-vállalásáért. Nagyon büszke voltam rá, hogy Bagi Mártával közösen meg tudták rendezni ezt a nagyszabású eseményt. Mindezek okán is azt gondoltam, hogy ezeknek a tárgyaknak egy vízilabdához köthető közösséghez kellett kerülnie - mondta a szegedi klub elnök asszonya" - nyilatkozta az mvlsz.hu-nak az A-Híd Szeged VE elnök asszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.