Közélet

Veszprém központjában is távlatokat nyit az Invitel

Veszprém központjában is távlatokat nyit az Invitel

2013. december 7., szombat
Veszprém központjában is távlatokat nyit az Invitel
Invitel Veszprém free Wi-Fi átadás2 Porga Gyula Mártha Imre Jeszenszky Zsolt

Ünnepi ajándékként mostantól ingyenes WiFi érhető el Veszprém szívében az Invitellel való együttműködésnek köszönhetően.

Különleges karácsonyi ajándékkal lepi meg a veszprémieket az Invitel és a város önkormányzata: az együttműködés keretében a szolgáltató ingyenes vezeték nélküli hálózatot épített ki a Kossuth Lajos utcában. Az Invitel_Szabadon névre hallgató hálózatra jelszó nélkül bárki rákapcsolódhat notebookjával vagy okostelefonjával, így a következő években Veszprém sétálóutcájának frekventált csomópontjában mindenki térítésmentesen szörfölhet és kommunikálhat a világhálón. „Igazi partnerre találtunk az Invitelben ehhez a közösségi internetprogramhoz. Különösen örömteli mindez annak fényében, hogy még az idén be tudtuk kapcsolni az ingyenes hálózatot. Mondhatnám úgy is, hogy ezzel a közös karácsonyi meglepetéssel is szeretnénk emelni a város ünnepi fényét” – mondta el Porga Gyula, Veszprém város polgármestere. „Az Invitel már eddig is sokszor megmutatta, fontos számára Veszprém és a veszprémiek. A cég nemrégiben megvalósult fejlesztéseivel elhozta polgáraink számára a legkorszerűbb telekommunikációs lehetőségeket, a városnak már több éve az Invitel a helyi telekommunikációs partnere. Sőt az Invitel munkáltatóként is jelentős szerepet tölt be a város életében: összesen közel 100 főállású munkatársat, és napi rendszerességgel 230 diákot foglalkoztat Veszprémben” – tette hozzá a polgármester. „Veszprém a királynők városa, komoly hagyományokkal rendelkező megyeszékhely. Nagyon örülünk annak, hogy ebben a történelmi atmoszférát árasztó városban az Invitel lehet az a telekommunikációs vállalat, amely kinyitja a XXI. század digitális kapuit a világ felé. Az itt megvalósított beruházásaink révén immár a teljes lakosság számára elérhetőek a legkorszerűbb szolgáltatások, amelyeket ma a piac kínál: szélessávú internet, interaktív televízió és korszerű, kedvező árú telefonszolgáltatás. Nagyon sok otthonban, valamint számos vállalkozás és közintézmény életében vagyunk jelen szolgáltatásainkkal Veszprémben és a környékbeli településeken. Büszkék vagyunk arra, hogy mi biztosíthatjuk az ingyenes internet-hozzáférést itt a város nappalijában” – fogalmazott

Mártha Imre

, az Invitel operatív főigazgatója. „Nagyon fontos számunkra a régió, Veszprém az egyik legjelentősebb lakossági szolgáltatási területünk. Az ünnepek közeledtével a most átadott ingyenes vezeték nélküli hálózattal is szeretnénk még jobban meghálálni a veszprémiek és ügyfeleink belénk fektetett bizalmát” – tette hozzá. A város központi helyszínén megvalósított rendszer nem példa nélküli az Invitel életében, de Veszprém kiemelt jelentőségénél fogva mindenképpen úttörőnek számít: a társaság már átadott egy hasonló, ingyenes Wi-Fi szolgáltatást biztosító rendszert Gödöllőn és a következő időszakban hasonló átadásokra kerül sor több alföldi városban is. „A veszprémi projekt jelentőségét elsősorban az adja, hogy valamennyi helyszín közül ez a legnagyobb település, ezzel is szeretnénk hangsúlyozni az Invitel elkötelezettségét Veszprém és a város polgárai felé” – fogalmazott Mártha Imre. A tavalyi évben az Invitel számos olyan beruházást hajtott végre, amelyek lehetőséget adtak a televíziós- és internet szolgáltatások fejlesztésére. Az új optikai hálózatnak köszönhetően már tízezer veszprémi család választhatja a legmodernebb otthoni szórakozást. Az idei évben az ügyfélélmény növelését tűzte ki célul a vállalat: a nézettségi adatok figyelembevételével megújította csatornaválasztékát, 20-ra növelte a HD-csatornái számát, valamint a májusban bevezetett új Invilág portfólióban díjmentes és kipróbálható extrákat vezetett be.

Több marad az ügyfeleknél az Invitellel

Az Invitel szolgáltatásaival egyre több család nézheti HD-ban kedvenc műsorait, internetezhet akár 150 megabites sebességgel vagy telefonálhat rendkívül kedvező áron. Ráadásul a vállalat téli akciójában a két vagy három szolgáltatást tartalmazó Invilág csomagokért 6 hónapig csak az előfizetési díj felét kell kifizetniük a most két évre szerződést kötő, új lakossági előfizetőknek. Ez azt is jelenti, hogy a magasabb havidíjú tévé-, internet- és telefoncsomagok különböző kombinációja összesen akár negyvenezer forint megtakarítást is eredményezhet fél év alatt, de egy közepes csomag esetén is havi 3-4 ezer forint marad az ügyfelek zsebében.

Az Invitelről

Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széleskörű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatunkban megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb előfizethető informatikai és felhő-alapú IT megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek országos optikai kábelhálózatunkon keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.