Közélet

Végleges a Fidesz-lista: Bohács és B. Nagy a jelölt Szegeden

Végleges a Fidesz-lista: Bohács és B. Nagy a jelölt Szegeden

2013. december 9., hétfő
Végleges a Fidesz-lista: Bohács és B. Nagy a jelölt Szegeden
kozgyules28_bohacszsolt_gs

Az ellenzék eddigi országos megnyilvánulásaiból kiindulva durva hangnemű kampányra számít Bohács Zsolt és B. Nagy László. A Fidesz Országos választmánya döntése értelmében Szegeden ők szállnak ringbe a képviselőségért 2014-ben.

A Csongrád megye 1-es választókerületben induló

Bohács Zsolt

a SZEGEDma.hu-nak elmondta, a kampányidőszakot még nem hirdette ki hivatalosan a Fidesz. „Örülök, hogy lehetőséget kaptunk, igyekszünk továbbra is ennek megfelelően képviselni a választókerületben élők érdekeit” – fogalmazott. Nehéz és durva hangnemű kampányra számít a fideszes politikus abból kiindulva, hogy az ellenzék milyen hangnemet ütött meg már eddig is. „Sajnos úgy tűnik a Bajnai-féle társaság által elkezdett hangnem rányomja majd bélyegét az egész kampányra. Egyelőre Szegeden még nem érzékelhető semmi abból, amit az MSZP elnöke,

Mesterházy Attila

meghirdetett, mi mindenesetre igyekszünk a kampányt normális hangnemben és módon lefolytatni” – közölte.

bnagy_laszlo_parlament_14_gs

A 2-es választókerületben

B. Nagy László

méretteti meg magát. A kormánymegbízotti tisztet is betöltő választókerületi elnök közölte, még nem ismert a választások pontos időpontja, de a lehető leghamarabbi dátumra készülnek. „Megtisztelő, hogy választókerületi elnökként újra jelölt lettem. Az eddigi munkánkat folytatjuk, és szerencsére nagyon jó csapatom van, akik segítenek a kampány során” – fogalmazott. A fideszes politikus tárgyilagos, lényegre törő kampányt tervez, a 2014-2018-as ciklusra vonatkozó, Csongrád megyét és Szegedet érintő gazdasági fejlesztési elképzeléseit szeretné ismertetni a választókkal, célja, hogy a térség fejlődjön.

Kerényi János

regionális pártigazgató már

augusztusban arról nyilatkozott

portálunknak, hogy Bohács Zsolt és B. Nagy László lesz a kormánypárt jelöltje, a Fidesz Országos választmánya

december 9-én véglegesítette

a 106 egyéni választókerületben indulók névsorát. Kerényi akkor felkészültnek nevezte a két politikust, s ahogy elmondta, Szeged az elmúlt évtizedben valóságos mélyrepülést hajtott végre, elveszítette lehetőségét a régióközponti szerepre, gazdasága stagnál. A regionális pártigazgató szerint ezért is van szükség változásra Csongrád megyében. Csongrád megyén belül a 3-as számú, szentesi választókerületben

Farkas Sándor

, míg a hódmezővásárhelyi 4-esben

Lázár János

indul a Fidesz színiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.