Kultúra

Téli szünet a vásárhelyi múzeumokban

Téli szünet a vásárhelyi múzeumokban

2013. december 17., kedd
Téli szünet a vásárhelyi múzeumokban

A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum és muzeális egységei, az Alföldi Galéria, az Emlékpont, valamint a Zsinagóga és Magyar Tragédia 1944. kiállítóhely csütörtökig látogatható ebben az esztendőben. A múzeumi kiállítóhelyek 2013. december 20. és 2014. január 6. között zárva tartanak, nyitás január 7-én, kedden 10 órakor.

A Tornyai János Múzeum állandó kiállításai mellett a héten még megtekinthetőek

Basa Anikó

képzőművész, az 59. Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal festők nívódíjával kitüntetett alkotójának izgalmas műalkotásai az emeleti kiállítócsarnokban. A múzeum bejáratnál a 100 éve született

Vékony Sándor

, a 20. századi vásárhelyi fazekasság kiemelkedő alakja előtt tisztelegnek egy kamaratárlattal. Az Emlékpont időszaki kiállítótermében

Zoltai Attila

festőművész Műtermi jegyzetei várják a látogatókat, az Alföldi Galéria emeletén a megújult Alföld művészete állandó kiállítás invitálja egy évzáró múzeumlátogatásra a képzőművészet iránt érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.