Elmondom

SZerinTEd? – Szabó Máté válaszol

SZerinTEd? – Szabó Máté válaszol

2013. december 5., csütörtök
SZerinTEd? – Szabó Máté válaszol
SZS20131204_joarcok_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Jár-e még hozzátok a Mikulás?

Mai bemutatkozónk a másodéves klasszika filológia szakos Szabó Máté, aki Debrecenből érkezett a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karára. A fiatal srác elárulta, mostanság kezdett el újra rátalálni a Mikulásra, bár még nem sikerült megtalálni az aranyközéputat a hagyományos értelemben vett Mikulás-ünnepségek és az egyetemi bulik között. Máté úgy látja napjainkban már nem is annyira az ajándékozás öröme, mint inkább a kapitalizmus szimbóluma lett a nagyszakállú Télapó, kihasználva a fogyasztói társadalmat.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A Télapó különféle kultúrkörökből rakták össze, ezért nehéz autentikusan bármilyen módon ünnepelni, hozadékai - mint a fentebb említettek - pedig nem minden esetben pozitívak. Elismeri, a várakozásnak és a vágyakozásnak jó hangulata van, ami még a felnőttekben is képes felidézni a gondtalan gyermekkor örömeit.

Zenelista

- David Gould - Tricky -Poems - Pegazusok nem léteznek - Nem tudom - Médeia fiai - Dave Brubeck - Take five

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.