Elmondom

SZerinTEd? – Pap Lili válaszol

SZerinTEd? – Pap Lili válaszol

2013. december 3., kedd
SZerinTEd? – Pap Lili válaszol
SZS20131202_joarcok_003

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Jár-e még hozzátok a Mikulás?

Pap Lili jelenleg másodéves egyetemista a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, germanisztika szakon. A nagykőrösi lány azt mondta, az ő családjukban nagy hagyománya van a Mikulás-ünnepségeknek. Bár már középiskolai éveit sem a szülői ház falai között töltötte, ez sem tántoríthatta el attól, hogy a családdal közösen emlékezzenek meg december hatodikáról. A kisebb testvérek mindig kapnak egy-egy csokimikulást a szépen kicsinosított cipőikbe.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Lili elmesélte, édesanyja tavaly sem feledkezett meg róla, akkor Szegedre postázott egy komplett csomagot. De nem csak a közeli rokonok, hanem a keresztszülők is minden évben hozzájárulnak az édességtengerhez, bár tőlük inkább a karácsonyi készülődésben hasznos dolgokat - például újságokat - szoktak kapni. Lili eddig egyszer, még gyermekkorában kapott virgácsot, mert azokban az időkben sokat veszekedett az öccsével.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Punnany Massif - Intim Torna Illegál - Magashegyi Underground - Bruce Springsteen - One Republic

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.