Elmondom

SZerinTEd? – Basic Dániel válaszol

SZerinTEd? – Basic Dániel válaszol

2013. december 4., szerda
SZerinTEd? – Basic Dániel válaszol
SZS20131202_joarcok_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Jár-e még hozzátok a Mikulás?

Mai bemutatkozónk

Basic Dániel

, aki a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karára jár, jelenleg pedig másodéves mérnökinformatikus hallgató. A fiatal kiskunhalasi srác azt mondta, az ő családjukban sosem volt nagy hagyománya a Mikulás-ünnepségeknek, ezért felnőttfejjel sem szokta izgatottan várni december hatodika reggelét. Ha ő nem is kap ajándékot, azt elképzelhetőnek tartja, hogy lakótársait meglepi egy-egy virgáccsal a csizmájukban - állítólag megérdemlik.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Daniban megfogalmazódott már a gondolat, hogy valamelyik Mikulás-napi koleszbuliban a barátaival koccintsanak a vén őszszakállas egészségére, de mint mondta, ezek egyelőre csak tervek.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Parof Stellar - Avicii - Adele - Imagine Dragons - One Republic

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.