Elmondom

SZerinTEd? – Anitics Tamás válaszol

SZerinTEd? – Anitics Tamás válaszol

2013. december 9., hétfő
SZerinTEd? – Anitics Tamás válaszol
SZS20131204_joarcok_005

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Hogyan készülsz a karácsonyra?

Mai bemutatkozónk

Anitics Tamás

, aki a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar kémia szakos hallgatója. A vajdasági fiú elmondása szerint csak nagyon ritkán készül előre eltervezett ajándékokkal karácsonyra, inkább a boltokat járva és a kirakatokat lesve keresgéli a legmegfelelőbbet. Ha ilyesmit nem talál, még mindig ott az aduász, a csokoládé.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Tamás katolikus, meglátása szerint - és saját magán is ezt veszi észre - az adventből kikopott az eredeti üzenet, ma már csak az a lényeg, hogy a családtagok minél nagyobb és drágább ajándékokkal lepjék meg egymást. Felháborodva ecsetelte november eleji bevásárlását, amikor az áruházban már karácsonyi zene szólt és minden telis-tele volt az ünnepekre hangoló díszekkel és csokimikulásokkal.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Paddy and the rats - Brains - AirBorne - Sting - AC/DC

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.