Közélet

Nyomozás indul a mórahalmi szén-monoxid-mérgezés ügyében (FRISSÍTVE!)

Nyomozás indul a mórahalmi szén-monoxid-mérgezés ügyében (FRISSÍTVE!)

2013. december 3., kedd
Nyomozás indul a mórahalmi szén-monoxid-mérgezés ügyében (FRISSÍTVE!)

Kedden reggel jelezték a mórahalmi Rákóczi tér egyik kétszintes családi házából, hogy az otthon tartózkodó három felnőtt és két gyermek rosszul lett.

Nyomozást indított a rendőrség a mórahalmi szén-monoxid mérgezés miatt. Négy embert vittek kórházba a mentők 2013. december 3-án egy mórahalmi családi házból szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt. A Szegedi Rendőrkapitányság a helyszíni szemle adatai alapján foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el. A kiérkezett szegedi tűzoltók gázkoncentráció-mérése a levegőben szén-monoxid jelenlétét mutatta ki a megengedett szint felett, ezért a ház kiszellőztetését megkezdték.

Korábban:

A mentők két felnőttet és két gyermeket szállítottak kórházba szénmonoxid-mérgezés gyanújával, egy idősebb nő állapota nem tette szükségessé a kórházi ellátást. A gázszolgáltató és a kéményseprő ipari szolgáltató, valamint a katasztrófavédelem műveletirányítása vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy mi okozhatta a szénmonoxid koncentrációjának megemelkedését a mórahalmi házban. A szénmonoxid-mérgezés megelőzéséről bővebben

itt olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.