Bulvár

Szekrény mögött bujkált a röszkei templomba betört férfi

Szekrény mögött bujkált a röszkei templomba betört férfi

2013. december 3., kedd
Szekrény mögött bujkált a röszkei templomba betört férfi
roszke1_1

A 30. születésnapján vette őrizetbe a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint betört a röszkei római katolikus templomba - írja a police.hu.

December 2-án érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság Röszkei Rendőrőrsére arról, hogy ismeretlen tettes betört a római katolikus templomba, ahonnan kegytárgyakat, valamint perselypénzt tulajdonított el. A rendőrök a helyszínről kutyát indítottak. A négylábú rendőr egészen a gyanúsított lakásáig vezette a nyomozókat, ahol megtalálták az ellopott kelyheket, gyertyákat, valamint a pénz egy részét. A rendőrök a házkutatás során elfogták a gyanúsítottat, aki egy szekrény mögé bújva próbált elrejtőzni. A röszkei lakos kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A 30. születésnapját ünneplő férfit lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.