Bulvár

Pótkerék alá rejtett kábítószert találtak Röszkén

Pótkerék alá rejtett kábítószert találtak Röszkén

2013. december 31., kedd
Pótkerék alá rejtett kábítószert találtak Röszkén

Több mint tíz kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy macedón rendszámú autóban a pénzügyőrök Röszkén, a 32 millió forint értékű kábítószert lefoglalták, a sofőr ellen büntetőeljárást indítottak - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.

Némedi Varga Éva elmondta: a pénzügyőrök egy macedón állampolgárságú férfi által vezetett, macedón rendszámú autót vizsgáltak át a röszkei határátkelőn. Az alapos vizsgálat során kiderült, hogy a pótkerék helyét megbontották. A házilag kialakított rejtekhelyről 22 darab fóliába tekert csomag, összesen 13 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő. A pénzügyőrök a több mint 32 millió forint feketepiaci értékű szállítmányt átadták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságnak. A macedón férfit a rendőrség őrizetbe vette, ellene kábítószer birtoklása bűntett gyanújával indítottak eljárást - tette hozzá a sajtóreferens.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.