Közélet

Négy magyar fesztivál Európa legjobbjai között

Négy magyar fesztivál Európa legjobbjai között

2013. december 9., hétfő
Négy magyar fesztivál Európa legjobbjai között
VOLT Fesztivál

A Sziget Szervezőiroda négy nagyrendezvénye is bejutott az első tíz közé a saját kategóriájában European Festival Awards versenyén: a Sziget Fesztivál például megint a legjobb nagyfesztiválok élmezőnyébe került.

A nemzetközi fesztiválokat minősítő legnagyobb elismerés, a European Festival Awards hétfőn tette közzé listáját, az egyes kategóriákban a Sziget Szervezőiroda összes nevezett rendezvénye, így a Sziget, a MasterCard Balaton Sound, a VOLT fesztivál és a B.my.Lake is a legjobb tíz között szerepel - tájékoztatták az MTI-t a fesztiválok szervezői. A Sziget nemcsak a legjobb nagyfesztiválok élmezőnyébe került be, hanem a nemzetközi zenészszakma által választott, Művészek kedvenc európai fesztiváljai nevű kategória legjobbjai közé is. Ezenkívül a fesztiválszervezők és a szakújságírók döntése alapján az úgynevezett Best Line-up kategóriában is az első tízben szerepel. A Sziget Szervezőiroda emlékeztet, hogy az idei budapesti rendezvényen fellépett a Blur, a Nick Cave & The Bad Seeds és az Editors is, ezek a zenekarok a Headliner of the Year, azaz 2013 legjobb 10 sztárfellépője között szerepelnek a listán. A Balaton Sound és idén először a VOLT Fesztivál a közepes méretű fesztiválok mezőnyének legjobbjai között, míg az idén debütált B.my.Lake a legjobb új fesztivál kategóriában versenyez az első helyért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.