Közélet

Mikulás járt a katasztrófavédelem megyei igazgatóságán is

Mikulás járt a katasztrófavédelem megyei igazgatóságán is

2013. december 10., kedd
Mikulás járt a katasztrófavédelem megyei igazgatóságán is
1209miku14

Csillogó szemmel várták a gyerekek a Mikulást hétfő délután a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, aki persze megérkezett, és a csomagok mellett színházi élmény is akadt a puttonyban.

Mielőtt az ajándékok átadására sor került volna, a Grimm-Busz Színház előadásán izgulhattak és nevethettek nagyokat a kicsik, amely után dalokkal és versekkel hívták a fehér szakállú Mikulást, aki a hagyományoknak megfelelően meg is érkezett. Az ajándékcsomagok mellett ezen a délutánon a Mikulás és csinos segítője azt is bizonyította, hogy egész évben figyelemmel kísérték a gyerekeket, hiszen mindenkiről tudták, hogy miben ügyes, és mi az, amire a következő évben jobban oda kell figyelnie. Az ajándékok átadását követően a játéké volt a főszerep, amelynek szünetében finomságokat is kóstolhattak a gyerekek.

Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.