Kultúra

Meghosszabbítják a Titanic-kiállítást a Vármúzeumban

Meghosszabbítják a Titanic-kiállítást a Vármúzeumban

2013. december 15., vasárnap
Meghosszabbítják a Titanic-kiállítást a Vármúzeumban
SZS20131018_titanic_kiallitas_megnyito_005

A fokozott érdeklődés miatt meghosszabbítják a Titanic és Carpathia című kiállítást a szegedi Vármúzeumban: a tárlat január 26-ig várja a látogatókat - adta hírül Medgyesi Konstantin sajtóreferens.

Az őszvégi nyitás óta több ezren látták a Vármúzeum Titanic és Carpathia című kiállítását. A szervezők az érdeklődés miatt úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a tárlatot január 26-ig- így azok is megnézhetik a kiállítást, akik eddig még nem jutottak el a Vármúzeumba. Noha a Móra-múzeum, a Fekete ház és a Kass Galéria december 15-én egyhónapos téli szünetre vonult, a Vármúzeum egészen december 20-ig nyitva tart, 2014-ben pedig már január 6-tól várja az érdeklődőket. A Titanic és Carpathia című tárlaton látható az a Titanicról származó eredeti mentőmellény, melyből mindössze öt darab maradt fenn a világon. Emellett különböző molinókon és tablókon keresztül ismerhetik meg az érdeklődők a luxushajó katasztrófáját. A Titanic négyméteres makettje mellett a túlélőket megmentő Carpathia gőzös történetét is bemutatja a január végéig meghosszabbított kiállítás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.