Közélet

Ingyenesen látogatható a Magyarok Karácsonya Ópusztaszeren

Ingyenesen látogatható a Magyarok Karácsonya Ópusztaszeren

2013. december 11., szerda
Ingyenesen látogatható a Magyarok Karácsonya Ópusztaszeren
magyarok_karacsonya_opusztaszer

Betlehemes játékok, táncház, hangszerbemutató és Kárpátaljáról érkezett művészek előadása várja az Ópusztaszerre kilátogatókat december 20-án. A Magyarok Karácsonya rendezvényére ingyenes a belépés, egyedül a Feszty-körkép megtekintéséért kell fizetni!

A nemzet közös karácsonyát tartják meg Ópusztaszeren december 20-án: a jelképes helyszín méltó a magyarságot összefogó ünnepséghez, hiszen a honfoglalás lezárásától az első országgyűlésig számos történelmi esemény köthető ide. A Magyarok Karácsonya is ennek szellemében invitál minden érdeklődőt, akik fontosnak érzik hagyományaink ápolását - határon innen és túlról egyaránt. A rendezvény évről évre olyan üzenetet, felhívást, kérést fogalmaz meg, amely minden magyarhoz szól és segíti a nemzeti egység megteremtését, idén a Kárpátalját képviselő művészeknek, illetve civil szervezeteknek mutatkoznak be az emlékparkban. Különleges jegyárakcióval kedveskedne látogatóinak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark: a rendezvényen való részvétel mindenki számára ingyenes, egyedül a Feszty-körkép megtekintéséért kell fizetni. Részletes programok az

ÓNTE honlapján

és

alábbi cikkünkben

olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.