Bulvár

Fennakadt a villamossíneken a részeg sofőr Szegeden

Fennakadt a villamossíneken a részeg sofőr Szegeden

2013. december 13., péntek
Fennakadt a villamossíneken a részeg sofőr Szegeden

Felakadt a villamossíneken egy ittas sofőr Szegeden, a József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében - írja a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának rendőrei észlelték december 13-án hajnalban, hogy egy szerb rendszámú személygépkocsi felakadt a villamossínekre Szegeden a József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében. A kocsit hárman próbálták letolni a sínekről, de nem jártak sikerrel. Emiatt a kötött pályás forgalmat is feltartották. Az egyenruhások autómentőt hívtak, ők emelték le a kocsit a sínekről. A rendőrök szondát fújattak a 23 éves szabadkai sofőrrel, ami a helyszínen azt jelezte, hogy a férfi ittasan ült a volán mögé. Elmondása szerint a híd felől akart balra kanyarodni, de az út helyett a villamossínekre hajtott fel. Ellene járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.