Közélet

Egyre fényesebb az adventi koszorú Mórahalmon

Egyre fényesebb az adventi koszorú Mórahalmon

2013. december 9., hétfő
Egyre fényesebb az adventi koszorú Mórahalmon
morahalom_rotary_advent

December második vasárnapja igazi közösségi ünneppé vált Mórahalmon, az ajándékról a Rotary Club helyi szervezete gondoskodott.

Az Aranyszöm Rendezvényház színháztermében

Szakonyi Károly

Adáshiba című komédiáját nézhette meg a szépszámú mórahalmi közönség a Dugonics András Piarista Gimnázium és a Karolina Gimnázium diákjai előadásában, miközben a gyerekek adventi kézműves foglalkozáson karácsonyi ajándékokat készítettek szüleiknek. "Karácsony közeledtével álljunk meg egy pillanatra, figyeljünk jobban környezetünkre, embertársainkra. Készüljünk fel az ünnepre, készüljünk fel a szeretetre, hiszen tiszta szívvel adni és kapni a legszebb dolog a világon" - mondta el köszöntőjében

Mester Lajos

, a Rotary Club Mórahalom elnöke.

Baloghné Baranyás Ágnes

és

Joó Balázs

plébános meggyújtották a város adventi koszorúján elhelyezett második gyertyát. A Mórahalmi Parasztkórus énekei ezen az estén is felmelegítették a szíveket. Tea, kalács és sok-sok beszélgetés zárta a napot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.