Közélet

Családja kiirtásával fenyegetőzött + VIDEÓ

Családja kiirtásával fenyegetőzött + VIDEÓ

2013. december 6., péntek
Családja kiirtásával fenyegetőzött + VIDEÓ
elfogas

Őrizetbe vette a rendőrség azt a sándorfalvi férfit, aki megöléssel fenyegette családját, mert felesége elhagyta.

A megalapozott gyanú szerint a 47 éves sándorfalvi férfi 2013. októberében a családi házukban egy húsvágó bárddal fenyegetőzve felszólította az akkor még válófélben lévő feleségét és gyermekeit, hogy azonnal hagyják el a lakást. Még arra sem adott lehetőséget nekik, hogy felöltözzenek, hiányos öltözetben tette ki őket az utcára. Legutóbb 2013. december 3-án közölte volt feleségével, hogy amennyiben nem tér vissza hozzá a gyerekekkel együtt, egy lőfegyverrel kiirtja a családját, majd megöli saját magát is. A Szegedi Rendőrkapitányság felkérésére a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egysége fogta el a gyanúsítottat 2013. december 5-én Sándorfalván.

B. M.

kihallgatásán tagadta, hogy bűncselekményt követett el - írja a police.hu. http://www.youtube.com/watch?v=pn8aZ9RJlds Ellene zaklatás vétsége és kiskorú veszélyeztetése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.