Telin

Békebeli időutazás a Telinen: Három csengő

Békebeli időutazás a Telinen: Három csengő

2013. december 28., szombat
Békebeli időutazás a Telinen: Három csengő
telin-retro

A Telin TV bájos, békebeli hangulattal ajándékozza meg nézőit december végén. Igazi aranykort idéző fekete-fehér gyöngyszemekkel kíván a televíziócsatorna kedveskedni közönségének vasárnaponként.

December utolsó napjaiban a Három csengőt láthatják a tévénézők 16 órától, parádés szereposztással: Jávor Pállal, Tolnay Klárival, Mály Gergővel és nem utolsó sorban Turay Idával. Új vendég érkezik az egyik előkelő pesti szállodába. Kovalszky úr gazdag ember látszatát kelti, ám a személyzet tapasztaltabb tagjai észre veszik az árulkodó apró jeleket, és ruhatár alapján megismerik a valóban gazdag embert. Kovalszky úr nem az, egy ékszer tolvaj, aki új életet akar kezdeni utolsó rablásából. Ehhez társnak a szép szobalányt szemeli ki (Tolnay Klári), aki a szobapincér (Jávor Pál) menyasszonya, és fényűzőbb élet után sóvárog. A drámába hajló vígjáték bölcs sugallata: mindenki maradjon ott, ahová rendeltetett. A Békebeli időutazás sorozat december 29-i előadását január 4-én ismétli a Telin TV.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.