Közélet

Baumgartner űrkapszulájánál járt a Red Bull-drukker szegedi férfi + FOTÓK

Baumgartner űrkapszulájánál járt a Red Bull-drukker szegedi férfi + FOTÓK

2013. december 11., szerda
Baumgartner űrkapszulájánál járt a Red Bull-drukker szegedi férfi + FOTÓK
redbull-7

Salzburgba, a Red Bull főhadiszállására repítette el játékának nyertesét a Pegazus Transzfer. Berta Zsoltnak egy álma vált valóra az úttal, hiszen nagy rajongója az energiaital-gyár tulajdonában álló Forma 1-es csapatnak, melynek járgányait is megtekinthette a Hangar-7-ben. Ráadásul szeged legszebb lányai is elkísérték!

A Pegazus Transzfer Facebookon meghirdetett játékának győzteseként utazhatott Ausztriába

Berta Zsolt

december 7-én. A nyereményjátékon indulóknak egy fotót kellett feltölteniük, mellé egy leírással arról, hogy miért látogatnának el szívesen a Red Bull osztrák főhadiszállására, a Hangar-7-be. Berta Zsolt közel tizennégyezer szavazatot szedett össze fotójára, így neki adatott meg a lehetőség, hogy bejárja a mára szinte összes technikai sportban képviseltetett energiaital salzburgi központját. Ahogy szerkesztőségünkben tett látogatásakor elmondta, a nyereménnyel egy álma vált valóra, hiszen óriási rajongója a cég Forma 1-es istállójának. "Mindig is követtem a Forma 1-et, nagy Vettel-szurkoló vagyok. Ezt a barátaim is jól tudják, akik mindent megtettek azért, hogy a bő háromhetes szavazási idő alatt az én nevem alatt gyűljön össze a legtöbb voks" - árulta el a SZEGEDma.hu-nak a nyertes, aki feleségével vett részt az utazáson szombaton. A Hangar-7-ben végigsétálva felfedezhették a cég gigászi gépparkját, ahol a száguldó cirkusz járgányai mellett világháborús bombázók és egyszemélyes repülőgépek, helikopterek és műszaki kütyük garmadája fogadta őket. Megtekinthette például

Felix Baumgartner

világrekord ugrásához

használt speciális kapszulát, de Vettel-rajongóként megdobogtatta a szívét az a 2008-as Torro Rosso is, amely Monzában hozott győzelmet pilótájának.

Miután az elsőt a Pegazus Transzfer teljesítette, már csak két álma maradt a Red Bull Racinggel kapcsolatban a szegedi férfinak: szeretne Milton Keynesbe, Angliába eljutni a cég gyárába, valamint a Hungaroringen az istálló boxában is találkozna az ott dolgozókkal. Rajongásának tárgyát le sem tagadhatná, hiszen a bőrébe véste azt: bokája felett egy Red Bull-logót is tetováltatott magára. Hátán másik nagy szenvedélyét, a Republic zenekar nevét viseli magán.

Bombázók a bombázónál

redbull-4
Többszörösen is irigylésre méltó volt a nyertes helyzete, hiszen Salzburgi utazására gyönyörű lányok kísérték őt el: a Pegazus Transzfer a kezdetek óta szponzorálja a Szeged Szépe szépségkirálynő-választást, melynek delegáltjai is ellátogathattak a Hangar-7-be. "Hat éve, a rendezvény elindulása óta gondoskodunk a lányok utaztatásáról országszerte. A felkészítő táborok mellett eljuttatjuk őket a legnagyobb hazai fesztiválokra, a Balaton Soundra, a Szigetre és a VOLT-ra is, eddig azonban ez volt a legnagyobb kirándulásunk" - magyarázta a személyszállító cég ügyvezető igazgatója, Behan Gábor. Lenti fotóinkon megcsodálhatják a bombázót, a bombázókat és a Hangar-7 többi kincsét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.