Sport

ÁGOTA a lelátón - ajándékozás a Szedeák-meccsen

ÁGOTA a lelátón - ajándékozás a Szedeák-meccsen

2013. december 4., szerda
ÁGOTA a lelátón - ajándékozás a Szedeák-meccsen
let_mikulas02_gs

Jótékonysági akció keretében zajlik a pénteki Szedeák - Sopron bajnoki kosárlabda-mérkőzés: az ÁGOTA-soknak ajándékot hoz a mikulás a szünetben.

Péntek este 18.30-tól hangos gyerekszurkolás is buzdítani fogja a Naturtex-SZTE-Szedeák együttesét a Sopron elleni NB I/A-s kosármeccsen: az ÁGOTA Alapítvány állami gondozottjai is ott lesznek a lelátón. A Mikulás-napi mérkőzés szünetében azután ajándékosztásra is sor kerül: miközben a Mikulás szaloncukrot osztogat a kicsiknek, a házigazda együttes névadó szponzora, a Naturtex Kft. tulajdonosa és ügyvezetője,

Gellért Ákos

a cég termékeiből álló csomagot ad át az alapítványnak, ezt követi a SZEGEDma.hu ajándéka, 100 darab mikuláscsomag, amelyet portálunk kiadóigazgatója,

Bonifert Gábor

, valamint a Szegedi Tudományegyetem rektora,

Szabó Gábor

nyújt át a gyerekeknek, végül a Tisza Lajos Közéleti Egyesület nevében

Német Ferenc

elnök foglalkoztató játékokat ad át az ÁGOTA-soknak. A csapat és az ajándékozó támogatók nagy szeretettel várnak mindenkit a jótékonysági mérkőzésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.