Közélet

Adventi készülődés Dorozsmán + FOTÓK

Adventi készülődés Dorozsmán + FOTÓK

2013. december 21., szombat
Adventi készülődés Dorozsmán + FOTÓK
dorozsmai_karacsony15_gs

Ünnepi forgataggal és műsorral is várták a dorozsmaiakat a Petőfi Sándor Művelődési Házhoz, ahol óvodások énekeltek az adventi koszorú mellett, melyen meggyújtották a negyedik gyertyát.

Boldog karácsonyt kívánt minden kiskundorozsmainak

B. Nagy László

kormánymegbízott, mielőtt meggyújtotta a művelődési ház udvarán lévő adventi koszorún a negyedik gyertyát. A fideszes országgyűlési képviselő azt kívánta, hogy ilyenkor év végén mindenki figyeljen oda a körülötte élőkre, és próbáljon lehetőségeihez mérten lelassítani. „Ebben a mai rohanó világunkban úgy telik el gyakorlatilag az egész esztendő, hogy észre sem vesszük, ezért érdemes karácsonykor befelé figyelnünk, és szeretteinkkel töltenünk minél több időt, hogy lelkileg is feltöltődjünk” – fogalmazott a kormánymegbízott. A dorozsmaiak összetartását hangsúlyozta portálunknak

Mihálffy Béla

. A körzet fideszes önkormányzati képviselője elmondta, azt a célt tűzték ki

Kosik Dénessel

, hogy valódi közösséggé kovácsolják az környékbelieket, s öröm látniuk, hogy egyre többen járnak a rendezvényekre, vagyis sikert könyvelhetnek el ezen a téren. A hozzánk forduló tíz emberből kilencnek a problémáit meg tudjuk oldani, ami nagy eredmény, és a jövőben is bizalommal fordulhat hozzánk minden dorozsmai lakos” – fogalmazott Mihálffy. Képviselőtársától megtudtuk, idén is egy kiadványban gyűjtötték össze az idei esztendő eredményeit, melyek közül Kosik Dénes kiemelte, hogy mindkét iskolának egy-egy defibrillátort tudtak szeretni, ami több mint egy millió forint értékű. „Az Orczy iskola udvarának felújítása is elkezdődött, ez jövőre folytatódni fog, míg a Jerney óvoda egy millió forint értékben játékot kapott. A külterületi utakra több milliót költöttünk az idei esztendőben, illetve belterületi útszakaszok és járdák is megújultak” – sorolta Kosik Dénes a 2013-as fejlesztéseket. Az adventi időszakot első alkalommal ünnepelték Kiskundorozsmán gyertyagyújtással, mellyel kapcsolatban Mihálffy Béla elmondta, reméli, hagyományt tudnak teremteni, és minden évben külön rendezvényekkel készülnek az itt élő családok lelkileg a karácsonyra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.