Közélet

A kézilabda vezeti a Sportmatrica Mániát

A kézilabda vezeti a Sportmatrica Mániát

2013. december 3., kedd
A kézilabda vezeti a Sportmatrica Mániát
sportmatrica02

A közel egy hónapja útjára indult egyedi kezdeményezésben kézilabda, vízilabda és kosárlabda látványsportági szövetségek összefogásával és a FORTRESS Insurence and Investments Company támogatásával startolt el a Sportmatrica Mánia program! A sportágak „versenyében” vezet a kézilabda!

Mára már 450 elkelt albummal és 3800 matricacsomaggal áll az élen a kézilabda. Második helyezett a vízilabda 250 album és 2200 csomaggal és harmadik helyezett a kosárlabda 230 albummal és 2300 matricacsomaggal. A program kezdeti lépéseit és megindulását tükrözik ezek a számok, hiszen a sportágak iránt érdeklődő és aktívan gyakorló fiatalok számához képest jóval nagyobb érdeklődésre lehet számítani. Öröm az, hogy néhány klub és utánpótlás műhely ismerte fel annak lehetőségét, hogy a Sportmatrica Gyűjtő Albumok és a 8 db–os Sportmatrica csomagok, mint motivációs ajándék is sokat jelentenek az utánpótlás-fiatalok számára! Ők például közvetlen kiadói igénylések módját választva szereztek örömöt a náluk sportoló fiataloknak! De itt vannak a Sportrajongó szülők, nagyszülők és maguk a „srácok” is, akik a kiadványokat országos forgalmazó kereskedelmi partnereknél szerezték be saját, unokáik vagy családtagjuk részére; vagy éppen meglepték rokonaikat, vagy barátaikat a kiadványokból valamelyikkel! Az ajándékozás hónapjában kitűnő lehetőség és ötlet az album és a matricacsomagok is, hiszen egészen jövő év július elejéig folyamatos érdeklődésre ad okot a sportágakat szeretők részére! A fiatalok és a szülők, nagyszülők számára is szórakoztató így részt venni a bajnokságokban a gyűjtéssel is és az eredmények követésével. Saját csapatainak edzőivé, vagy éppen csapatkapitányává válhatunk általuk. De nem csupán ezt adják a Magyar klubokat és a válogatottat is bemutató albumok és matricacsomagok a gyűjtőiknek! A kiadvány családi sportra és egészséges életmódra is ösztönöz, bemutatja a sportágak történetét, és legendás alakjait is. Elősegíti, hogy jobban megismerhessék a sportágakat és a teljes férfi mezőnyt, mind a kézlabdában, a vízilabdában és a kosárlabdában is! Az albumokkal és a sportmatricákkal nem csupán a magyar sikersportágak és az egészséges életmód hívei lesznek gyűjtők! Mindezt a magyar klubokon, sportolókon és példaképeken keresztül! Nem beszélve arról, hogy a matricacsomagok gyűjtésével a sportágak utánpótlás - nevelés feladatainak támogatása is megvalósul! Hiszen matricacsomagonként 20 Ft támogatás kerül majd az összefogás nevében a szövetségekhez és klubokhoz! Részletek, bővebb információ az

alábbi weboldalon

! (X) http://www.youtube.com/watch?v=V3kq9u1ZV7U

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.