Bulvár

23 kiló marihuána az ülés alatt + VIDEÓ

23 kiló marihuána az ülés alatt + VIDEÓ

2013. december 7., szombat
23 kiló marihuána az ülés alatt + VIDEÓ

Őrizetbe vették a Csongrád megyei rendőrök azt a külföldi állampolgárt, aki 23 kilogramm marihuánát akart behozni országunkba - írja a police.hu.

Belépésre jelentkezett egy albán állampolgár a Röszke Autópálya- határátkelőhelyen december 6-án 18 óra 50 perckor. A rendőröknek gyanússá vált a férfi által vezetett Citroen típusú személyautó ülések alatti kárpitozása, ezért alapos vizsgálat alá vetették. Ennek eredményeként 23 csomag, mintegy 23 kilogramm súlyú kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó tasakot találtak az egyenruhások az ülések előtt és alatt kialakított rejtekhelyen. Az elsődleges vegyészszakértői vizsgálat kiderítette, hogy a 35 éves T. B. által behozott növényi törmelék marihuána. http://www.youtube.com/watch?v=irkj204JFo0 A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki kihallgatása során beismerte tettét. Elmondta, hogy a kábítószert Hamburgba akarta vinni azért, hogy tovább értékesítse azt. T. M. ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök előterjesztést tettek a terhelt előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.