Közélet

Helyreállt a közlekedés a szegedi és a debreceni vasútvonalakon (FRISSÍTVE)

Helyreállt a közlekedés a szegedi és a debreceni vasútvonalakon (FRISSÍTVE)

2013. november 2., szombat
Helyreállt a közlekedés a szegedi és a debreceni vasútvonalakon (FRISSÍTVE)

A rendőrségi helyszínelést követően helyreállt a forgalom a Budapest-Szeged, illetve a Debrecen-Füzesabony és a Debrecen-Tiszalök vasútvonalon szombat délután - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Peiper Károly közlése szerint a Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Tömörkény InterCity Kecskemét és Katonatelep között gázolt halálra egy ismeretlen férfit. A Debrecen-Füzesabony vonalon Debrecen és Tócóvölgy állomás között szintén halálra gázolt egy ismeretlen férfit a Fehérgyarmatról Füzesabonyba tartó vonat. A rendőrségi vizsgálat után mindkét helyszínen megindulhatott a vonatforgalom. Az érintett szakaszokon a helyszínelés ideje alatt pótlóbuszok szállították az utasokat.

Korábban írtuk

Peiper Károly

közlése szerint a Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Tömörkény InterCity Kecskemét és Katonatelep között gázolt halálra egy ismeretlen férfit. A helyszínelés ideje alatt - várhatóan 14 óráig - az érintett szakaszon szünetel a forgalom. Az utasokat Kecskemét és Nagykőrös között pótlóbuszok szállítják. A Debrecen-Füzesabony vonalon Debrecen és Tócóvölgy állomás között gázolt halálra egy ismeretlen férfit a Fehérgyarmatról Füzesabonyba tartó vonat. A rendőrségi vizsgálat befejezéséig, várhatóan 13-14 óra között nem közlekedhetnek vonatok az érintett szakaszon, ezért a vasúttársaság autóbuszokat rendelt. Utóbbi baleset egyaránt érinti a Debrecen-Füzesabony és a Debrecen-Tiszalök vonalakon közlekedő vonatokat. Mindkét vonalon 20-40 perces késésekkel kell számolni szombaton kora délután - közölte a sajtóügyeletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.