Sport

Vízilabda: kötelező diadalra készül szombaton a Lakó-csapat

Vízilabda: kötelező diadalra készül szombaton a Lakó-csapat

2013. november 29., péntek
Vízilabda: kötelező diadalra készül szombaton a Lakó-csapat
taylor_uvse_mj-010

Szombat délelőtt vívja utolsó meccsét 2013-ban a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem OB I-es női vízilabdacsapata. A sereghajtó ASI ellen kötelező a diadal.

Lakó Gábor

tanítványai az előző alkalommal megszerezték első győzelmüket a bajnokságban, miután a Honvéd otthonában diadalmaskodtak 12-9-re. "Végre megvan az első győzelmünk, amely viszonylag sima is volt. Úgy utaztunk a Kőér utcába, hogy pontokat hozzunk haza, s az első perctől kezdve domináltunk is, nem forgott veszélyben a győzelmünk, hat góllal is vezettünk, s bár a végén kiengedtünk, háromgólos sikert arattunk. Ezt szeretnénk szombaton is folytatni az Angyalföldi Sportiskola ellen: dinamikus játékkal kötelező pontszerzésre készülünk a sereghajtó ellen. Természetesen a kellő respektet megadjuk az ellenfélnek, de nem fogjuk hagyni, hogy ponttal távozzanak" - közölte a SZEGEDma.hu-val Lakó Gábor vezetőedző.

ONLINE!

A Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem - Angyalföldi Sportiskola OB I-es női vízilabda-mérkőzést a SZEGEDma.hu élőben közvetíti! Tartsanak velünk, szurkoljunk együtt a szegedi lányok sikeréért!

Dalmády Petráék pozícióján a várható győzelem egyelőre nem módosít, azonban felzárkózhatnak az 5. helyezett, jelenleg hét ponttal a mieink előtt álló BVSC-hez. Az OB I-be két esztendő kihagyás után visszatérő angyalföldiekkel szemben a bizakodásra minden ok megvan, hiszen eddig mind a hat mérkőzésüket elveszítették a bajnokságban, s ezúttal sem ők a favoritok. A találkozót szombat délelőtt 11 órától rendezik az újszegedi SZUE-ban.

Péntek este a Honvéd ellen játszik az A-Híd

Vincze Balázs

háromszoros kupagyőztes egysége péntek este 19.30-tól a Honvéd otthonában lép fel, javítandó az Eger elleni legutóbbi hazai fiaskót, amikor 13-7-re kapott ki a csapat a bajnoki címvédőtől. A mieinkkel azonos pontszámmal álló Honvéd ellen sem lesz könnyű dolguk Kiss Csabáéknak, hiszen a vendéglátók csak a Szolnoktól, az Egertől és a Vasastól kaptak ki. A csapat húzóembere idén meglepő módon egy 23 éves japán fiatalember, Takei Kodzsi, aki az Universiadén gólkirály is volt - a Vincze Balázs dirigálta magyar válogatottnak például egymaga hatot lőtt a mieink 13-10-es győzelme alkalmával. A várhatóan nagy csatát hozó rangadót a DigiSport 1 élőben közvetíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.