Sport

Vízilabda: a BVSC ellen kötelező a javítás az A-Hídnak

Vízilabda: a BVSC ellen kötelező a javítás az A-Hídnak

2013. november 7., csütörtök
Vízilabda: a BVSC ellen kötelező a javítás az A-Hídnak
beton_ksi_mj-06

Szokatlan időpontban, péntek este fogadja az újszegedi sportuszodában a BVSC-t az A-Híd Szeged VE.

Vincze Balázs

együttese az elmúlt alkalommal elszenvedte első vereségét a bajnokságban a Szolnokkal szemben, amely azóta megtörte a Honvéd veretlenségét is, és előrelépett a tabella 2. helyére, beelőzve a szegedieket. A mieink a pénteki fordulóban Vincze mester korábbi egységét, a BVSC-t fogadják, amely ellen kötelező a győzelem. A találkozót egyébként azért is pénteken rendezik, mert egy héttel később már kezdődik a szolnoki magyarkupa-négyesdöntő, előtte pedig november 12-én Világliga-csatát vív a válogatott a görögökkel - az A-Hídtól

Nagy Viktor, Szivós Márton, Tóth Márton

és

Jansik Szilárd

kapott behívót

Benedek Tibor

szövetségi kapitánytól. A zuglói gárda - amelynek női alakulata épp szerdán verte a szegedieket, már csak emiatt is lehet némi revánsvágy - a bajnokságban jelenleg a 6. helyen áll, s a papírformának megfelelően teljesít, azaz a nála erősebb ellenfelektől (Szolnok, Honvéd, Debrecen) kikapott, a verhető ellenfelekkel szemben pedig győzni tudott, talán csak az 1. fordulóból, a KSI elleni gólzáporos, 16-14-es vereség tekinthető kivételnek. Az A-Híd Szeged VE - BVSC-Zugló férfi vízilabda bajnoki mérkőzést pénteklen 17.30-tól rendezik az újszegedi sportuszodában.

A találkozót a SZEGEDma.hu élőben közvetíti!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.