Közélet

JÁTÉK: Újabb jegyeket sorsolunk az Advent Expresszre!

JÁTÉK: Újabb jegyeket sorsolunk az Advent Expresszre!

2013. november 11., hétfő
JÁTÉK: Újabb jegyeket sorsolunk az Advent Expresszre!
advent_becs

Az óriási érdeklődésre való tekintettel újabb olvasóinknak biztosítunk helyet a Bécsbe tartó Advent Expresszre. Játsszon velünk, nyerjen jegyet az élményvonatra!

Több mint ezer helyes megfejtés érkezett portálunk múlt héten indult nyereményjátékára,

melynek győztese

páros jegyet vehetett át szerkesztőségünkben a bécsi adventi vásárra tartó élményvonatra. A MÁV Nosztalgia Kft. november 30-án induló járata a szegedi vasútállomásról egyenesen a karácsonyi fényekben úszó császárvárosba repíti utasait: Bécs legszebb terei ünnepi öltözetben várják vendégeiket, akik megtekinthetik a Schönbrunni palotát, vásárolhatnak a Maria-Theresien-Platz karácsonyi standjainál és végigsétálhatnak a fénylő mesevilággá változtatott Rathausplatz-on. Az utazásról részletesen

alábbi cikkünkben

olvashat! A nagy érdeklődést látva újabb nyereményjátékkal kedveskednénk utasainknak, ezúttal kettő darab páros jegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolják meg alábbi kérdésünket!

Milyen stílusban épült az Advent Expressz segítségével is megtekinthető schönbrunni kastély?

A.

barokk

B.

gótikus

C.

klasszicista A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb november 17-e (vasárnap) éjfélig. Szerencsés játékosainkat másnap délelőtt e-mailben értesítjük a nyereményről.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.