Közélet

Csongrád megyére is figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

Csongrád megyére is figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

2013. november 30., szombat
Csongrád megyére is figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

Tizenkét megyére figyelmeztetést adott ki vasárnapra a várható tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzés szerint a figyelmeztetést Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Zala megyére adták ki. Ezeken a területeken csak pár száz méteres lehet a látástávolság és csak lassan oszlik fel a sűrű köd. Azt írták, szombat estétől főként a Dunától keletre és délnyugaton kezd párássá, ködössé válni a levegő. Vasárnap a legtovább északkeleten maradhat meg helyenként a köd, a legtöbb helyen viszont már reggeltől javulnak a látási viszonyok. Az előrejelzés szerint vasárnap nem várható csapadék. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 5 és mínusz 1 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában plusz 3 és plusz 8 fok között várható, de a tartósan párás, ködös helyeken ennél kissé hidegebb is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.